Rózsaarany Színű 316 L Orvosi Acél Cirkónia Kövekkel Kirakott Virágos Köldök Piercing

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: N22442-RDC
Elérhetőség: Hamarosan elérhető
Kívánságlistára teszem
Szín
Rózsaarany
Változat ?
10 mm
4.200 Ft
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Rózsaarany Színű 316 L Orvosi Acél Cirkónia Kövekkel Kirakott Virágos Köldök Piercing
4.200 Ft

Leírás

Elegáns virág alakú köldökpiercing, 316L orvosi acélból készült, közepén apró cirkónia kővel és körülötte strasszokkal díszítve, lenyűgöző és stílusos megjelenést kölcsönözve viselőjének.

A 316L orvosi acél a legjobb ötvözet az ékszer készítéséhez. Ez az acélnak egy speciális fajtája, mely más elemek hozzáadásával olyan tulajdonságot vesz fel, amivel allergiamentessé, kopásállóvá, rozsdamentessé, savállóvá teszi az anyagot.

A piercing belövési/beszúrási helyétől függően különböző akupunktúrás pontokon különböző hatást érhetünk el (mint pl.: migrén piercing, shenmen piercing, zen piercing). A biztos termékválasztás érdekében kérjük konzultáljon a belövést/beszúrást végző szakemberrel, hogy milyen szárhosszúságú és szárvastagságú piercing felel meg leginkább az Ön egyéni igényeinek. Amennyiben nem biztos a választásában, javasoljuk, hogy mérje meg jelenlegi piercingjét (pl.: tolómérővel), illetve a termék kézhezvétele után a csomagolásból való kibontás NÉLKÜL próbálja meg összehasonlítani a jelenleg is hordott darabbal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!